Nederlands Softbal Team


2011

Voorlopig programma Showcase

home | roster & staf 2011 | programma 2011 | archief | historie | media | links | Jong Oranje Rood | Jong Oranje Wit
Het Nederlands Softbal Team wordt ondersteund door
Het Nederlands Softbal Team is ambassadeur van
Jong Oranje wordt gesponsord door
Voorlopig programma National Team Showcase - Zondag 6 februari 2011
home

roster & staf 2011

programma 2011

coverage 2010

coverage 2009

coverage 2008

archief

historie

media

links

Workshops, Wedstrijden, Workouts en meer

English text

AMSTERDAM - Zoals eerder al bericht kan iedereen een kijkje nemen in de keuken van de Nederlandse Dames Softbal Teams, van het A-team tot en met Jong Oranje (junioren en cadetten), want het weekeinde van 26 en 27 februari is een 'Open House Weekend' in de Amsterdamse Sporthallen Zuid.

De tweedaagse National Team Showcase is bestemd voor iedereen die interesse heeft in softbal: speelsters, coaches en officials van alle niveaus, maar zeker ook ouders en andere familieleden.

Gast-instructeurs
Charles
Urbanus
Diana
Remmers
Tijdens de National Team Showcase zijn er verschillende workshops, waaronder pitching, hitting, coaching tips, umpiring en meer. Maar er is ook een voedingsdeskundige, er zijn gast-instructeurs en demonstratie van trainingstechnieken door de coachingstaf van het Nederlands Softbal Team. Clubcoaches kunnen in de zaal meelopen met hun Oranje-collega's, notities maken en vragen stellen. De complete staf van de Nederlandse Softbal Teams is aanwezig. Voormalig honkbal-international Charles Urbanus (huidig Hoofd Coach van honkbal-hoofdklasser L&D Amsterdam Pirates en oud-Hoofd Coach van softbal-hoofdklasser Terrasvogels) en Diana Remmers (voormalig softbal-international) zijn twee van de gast-instructeurs.

Op zaterdag spelen het Nederlands A-team, Jong Oranje Rood en Jong Oranje Wit een demonstratie indoor-wedstrijd. Op zondag komen de twee Jong Oranje-teams wederom in actie. Maar op zondag wordt ook het Nederlands Team uitgezwaaid, want dat zal een dag later vertrekken voor een trip van twee weken naar Florida en Tennessee.

Het Nederlands Softbal Team en haar coaches hebben voor niemand geheimen. Iedereen kan zelf ervaren hoe bepaalde strategiŽn of situaties worden doorgenomen. Maar ook hoe er door Oranje wordt gewerkt en hoe bijvoorbeeld een training wordt opgezet.

Het voorlopige schema voor de National Team Showcase is nu bekend. Uiteraard kan dit schema nog worden aangepast of aangevuld.

Voorlopig Programma National Team Showcase 2011

Voor suggesties, vragen of verzoeken mail naar Media Officer/Webmaster Marco Stoovelaar: stoov@dutchsoftballteam.com

Laatste Update: 6 februari 2011
Copyright Foto's © 2008-2011 Marco Stoovelaar.
Copyright Site © 2008-2011 Marco Stoovelaar / Dutch Women Softball Teams. All Rights Reserved.