Nederlands Softbal Team

The Road to Haarlem 2014

Clinic & BBQ bij Sandd

home | roster & staf 2014 | programma 2014 | archief | historie | media | links | Jong Oranje Rood | Jong Oranje Wit
Het Nederlands Softbal Team
wordt gesponsord door

Partners Nederlands Softbal Team:

Het Nederlands Softbal Team is ambassadeur van
Oranje verzorgt clinic voor personeel Sandd - Apeldoorn - Maandag 16 juni 2014
home

roster & staf 2014

programma 2014

archief

historie

media

links

Succesvol evenement in Apeldoorn

English text

In het kader van de samenwerking met Sandd is door de speelsters van het Nederlands Softbal Team vandaag op het complex van Robur '58 in Apeldoorn een clinic georganiseerd voor het personeel van Sandd. In februari werd Sandd hoofddponsor van Oranje, dat op weg is naar het Wereldkampioenschap in augustus in Haarlem.

Voor het personeel van Sandd werd de clinic geco÷rdineerd door Jetta Roozeboom, medewerkster Marketing & Communicatie van het grote postbezorgingsbedrijf.

Voor aanvang van de clinic kregen de medewerkers een uitleg over de basisbeginselen van het gooien, fielden en slaan. Hierna volgde een korte demonstratie over pitching, slaan en fielding. Dagmar Bloeming en Karin Tuk namen de pitching en hitting voor hun rekening, een ander deel van het team de fielding.

De clinic werd afgesloten met een onderlinge wedstrijd tussen de Sandd medewerkers met Virginie Anneveld als werpster voor beide teams. Tijdens de wedstrijd was een aantal mooie acties te zien, maar uiteraard ook de nodige hilarische momenten.

Omdat er 18 Sandd-medewerkers deelnamen en alle 21 speelsters die momenteel deel uitmaken van de selectie, had iedereen van Sandd 'ctiespeelsters aanwezig waren, hadden alle Sandd medewerkers 'persoonlijke begeleiding'. De clinic was een groot succes en er was heel veel enthousiasme bij de Sandd-medewerkers en de Oranje-speelsters. Iedereen is dan ook zeer te spreken over de samenwerking tussen Sandd en het Nederlands Team.

Haico Meijerink, CEO van Sandd, was zelf deelnemer ook aan de clinic, en hij gaf nogmaals aan dat hij onder de indruk is van alles wat de dames ervoor over hebben om 'hun droom' te verwezenlijken. Hij stelde dat er sprake is van een hele goede samenwerking tussen Sandd en de Oranje-speelsters.

De dag werd afgesloten met een barbecue, waarbij de Oranje-speelsters de barbecue bedienden en iedereen van een lekkere maaltijd verzagen.

Ter afsluiting overhandigde Hoofd Coach Craig Montvidas aan Haico Meijerink een Oranje-shirt met nummer 5. Dat nummer symboliseert het doel voor het komende Wereldkampioenschap: de plek die wij op het WK minimaal gaan bereiken.

Ook werd een uitvergrote 'Be part of the Challenge'-foto overhandigd aan Haico Meijerink, voor op het hoofdkantoor in Apeldoorn. Thiemo van Spellen, CCO van Sandd, die de sponsorovereenkomst in februari aankondigde, was ook aanwezig op de barbecue.

(photos made by Paul Boonstra)

Voor suggesties, vragen of verzoeken mail naar Media Officer/Webmaster Marco Stoovelaar: stoov@dutchsoftballteam.com

Laatste Update: 18 juni 2014
Copyright Foto's © 2008-2014 Marco Stoovelaar, Paul Boonstra.
Copyright Site © 2008-2014 Marco Stoovelaar / Dutch Women Softball Teams. All Rights Reserved.