Nederlands Softbal Team

The Road to Haarlem 2014

Sandd sponsor Nederlands Team

home | roster & staf 2014 | programma 2014 | archief | historie | media | links | Jong Oranje Rood | Jong Oranje Wit
Het Nederlands Softbal Team
wordt gesponsord door

Partners Nederlands Softbal Team:

Het Nederlands Softbal Team is ambassadeur van
Sandd hoofdsponsor van het Nederlands Softbal Team - maandag 24 februari 2014
home

roster & staf 2014

programma 2014

archief

historie

media

links

Passie, lef en doorzettingsvermogen doorslaggevende factoren

English text

Sandd, de zakelijke postbezorger van Nederland, is de nieuwe hoofdsponsor van het Nederlands Dames Softbal Team geworden. Sandd maakte het nieuws op zondag 23 februari bekend aan de softbalsters tussen twee wedstrijden in Sporthallen Zuid in Amsterdam, waaraan ook het Nederlands Honkbal Team deelnam. De wedstrijden werden gespeeld tijdens de jaarlijkse National Team Showcase, waarop ook workshops en clinics worden gegeven aan jeugdspeelsters/spelers door internationals van het Nederlands Softbal en Honkbal Team.

Na afloop van de eerste wedstrijd, een intersquad demonstratie-duel, werden de speelsters en stafleden van het Nederlands Softbal Team verzocht zich op te stellen tussen de thuisplaat en het eerste honk. De spelers van het Nederlands Honkbal Team betraden hierna de hal en liepen richting speelsters. Daar, tot grote verrassing van de softbalsters, gingen de honkballers op hun knie en overhandigden hen een shirt. Intussen kwam ook Thiemo van Spellen, de Commercieel Directeur van Sandd, op het veld in gezelschap van Bob Bergkamp, de voorzitter van de Koninklijke Nederlandse Baseball en Softbal Bond. Het op de knie gaan van de honkballers, onder de klanken van de song 'Marry Me' van Bruno Mars, was symbolisch voor het naderende 'huwelijk' tussen het Nederlands Softbal Team en Sandd. De aankondiging dat Sandd de dames steunt in opmars naar het WK Softbal in augustus, werd in lijn met de campagne van het bedrijf bekrachtigd met een overtuigend ‘Ik wil!’. Het Nederlands Dames Softbal Team is al drie keer op rij Europees kampioen en gaat in augustus tijdens het Wereldkampioenschap Softbal in Haarlem voor een plaats in de top vijf om zo de A-status te behouden bij het NOC*NSF. Op dit moment staat het team 6e op de wereldranglijst.

Nederlands Team Hoofd Coach Craig Montvidas is blij verrast met de nieuwe sponsor: ,,Ik viel bijna van mijn stoel toen ik het telefoontje kreeg van Sandd. Zo’n mooie sponsor vinden stond hoog aan mijn To Do List voor 2014. Zonder deze steun kunnen we de meiden niet de training en faciliteiten bieden die ze nodig hebben voor een goed resultaat. De sponsoring voelt als een erkenning voor het harde werken en de prestaties van de afgelopen jaren. Het geeft een extra impuls voor een geweldig resultaat op het WK!''

Thiemo van Spellen, Commercieel Directeur van Sandd, is verheugd met de samenwerking: ,,De samenwerking tussen Sandd en het Dames Softbal Team is niet toevallig. We zien veel overeenkomsten in de manier waarop we hebben moeten knokken om Sandd groot te maken en het doorzettingsvermogen dat de dames tonen op hun weg naar het WK. Passie, lef en doorzettingsvermogen zit bij ons ook in het DNA. We steunen het team in hun overtuiging en bewonderen de manier waarop ze onder leiding van Craig Montvidas vechten voor erkenning van de sport en het team.''

Sandd (Sort and Deliver) is dé Zakelijke Postbezorger van Nederland. Met passie en doorzettingsvermogen richt Sandd zich op de bezorging van geadresseerd drukwerk (zoals magazines, direct mail en bankafschriften) voor heel zakelijk Nederland. Ook helpt Sandd haar klanten om het bereik en de conversie te verbeteren met vernieuwende diensten op het gebied van adresverrijking, segmentatie en profilering. Sandd (www.sandd.nl) bestaat sinds 2001 en heeft een marktaandeel van ruim 20%. Het hoofdkantoor staat in Apeldoorn; daarnaast heeft Sandd meer dan 20 vestigingen verspreid over het hele land.

En zo bundelden twee winnaars van 2013 vandaag hun krachten. Het Nederlands Softbal Team veroverde voor de derde keer op rij ongeslagen de Europese softbaltitel. Maar in februari 2013 werd Thiemo van Spellen bekroond met de Award voor de Beste Commercieel Directeur van Nederland. Onder zijn commerciële leiding is het postbedrijf Sandd van piepkleine (en door de concurrentie zwaar onderschatte) speler, er een geworden waar niemand meer omheen kan. Als je erin gelooft, dan bereik je alles was en is het devies van Sandd, dat zich kenmerkt door haar ongekend gedreven doorzettingsvermogen. Als iedereen zegt dat iets onmogelijk haalbaar is, gaat Sandd door en regelt het. Net zolang totdat het gelukt is. Een onvoorwaardelijk geloof en vertrouwen in de kracht het voor elkaar te krijgen heeft Sandd zo succesvol gemaakt. Sandd groeide van 0 naar 400 miljoen poststukken per jaar!.


De speelsters van het Nederlands Softbal Team stellen zich op


De spelers van het Nederlands Honkbal Team betreden de hal


Wat gaat er gebeuren?


De honkballers arriveren bij de softbalsters...


...stellen zich op...


...en gaan op hun knie


Op de achtergrond betreden Thiemo van Spellen en Bob Bergkamp het veld


De honkballers delen shirts uit aan de softbalsters


Thiemo van Spellen maakt bekend dat Sandd de hoofdsponsor wordt van het team


Het nieuws zorgt voor blijdschap, maar ook voor emotionele reacties bij de speelsters
Hier toont Nathalie Gosewehr haar blijdschap


En hier zien we emoties bij Rebecca Soumeru en Dagmar Bloeming,
die Thiemo van Spellen bedanken


Thiemo van Spellen legt uit waarom Sandd het Nederlands Softbal Team gaat sponsoren


KNBSB-voorzitter Bob Bergkamp spreekt de ploeg ook toe en wenst iedereen veel succes


Coach Berend Mannessen, Pitching Coach Karen Marr, Hoofd Coach Craig Montvidas
en Team Manager Paul Boonstra kijken en luisteren toe


Sandd bundelt krachten met het Nederlands Softbal Team


Team-captain Saskia Kosterink met Thiemo van Spellen


Hoofd Coach Craig Montvidas wordt geïnterviewd...


...net als team-captains Saskia Kosterink en Rebecca Soumeru


Bob Bergkamp en Thiemo van Spellen tekenen het officiële sponsor-contract


Duimen omhoog!
Speelsters Eva Voortman, Marisèla de Wind, Karin Tuk, Anne Blaauwgeers,
Jessie van Aalst, Nikki Harte, Dagmar Bloeming en Merel Oosterveld
met Marlies Struyvé, KNBSB-bestuurslid softbalzaken, Thiemo van Spellen en Bob Bergkamp

Voor suggesties, vragen of verzoeken mail naar Media Officer/Webmaster Marco Stoovelaar: stoov@dutchsoftballteam.com

Laatste Update: 24 februari 2014
Copyright Foto's © 2008-2014 Marco Stoovelaar.
Copyright Site © 2008-2014 Marco Stoovelaar / Dutch Women Softball Teams. All Rights Reserved.