Nederlands Softbal Team


2011

Paul's huwelijk

home | roster & staf 2011 | programma 2011 | archief | historie | media | links | Jong Oranje Rood | Jong Oranje Wit
Het Nederlands Softbal Team wordt ondersteund door
Het Nederlands Softbal Team is ambassadeur van
Team Manager Paul Boonstra getrouwd - Zaterdag 8 januari 2011
home

roster & staf 2011

programma 2011

coverage 2010

coverage 2009

coverage 2008

archief

historie

media

links

CeremoniŽle trouwpartij in Thailand

English text

SISAKET (Thailand) - Team Manager Paul Boonstra is zaterdag 8 januari in Sisaket in Thailand getrouwd met zijn vrouw Rung. Paul en Rung trouwden in 2005 al voor de Nederlandse wet, maar deden dat vandaag voor de tweede keer op Boeddhistische wijze in Thailand, waardoor ook Rung's familie bij de plechtigheid aanwezig kon zijn.

Paul Boonstra is de Team Manager van het Nederlands Softbal Team sinds januari 2009 (nadat hij eerder al dezelfde functie bekleedde in 2001-september 2002 en in 2006-mei 2007) en was in 2010 ook de Team Manager van het Jong Oranje Rood Team.

Op 8 januari trouwde Paul voor de tweede keer met dezelfde vrouw, dit keer in Thailand, waar zijn vrouw Rung vandaan komt. Na in december de nodige zaken te hebben besproken, georganiseerd en geregeld met familie, lokale monniken en anderen begon de ceremoniŽle Boeddhistoische huwelijksplechtigheid op vrijdag 7 januari in hun huis in Sisaket. Tijdens deze eerste festiviteiten arriveerden negen lokale monniken, waren er gebeden, werd een glas water leeggegooid en werden kado's aan de monniken gegeven.

De volgende dag, die vroeg begon, droegen Paul en Rung speciale kleding. Na ontbijt met de monniken moesten Paul en zijn gasten het huis verlaten om later in een optocht weer terug te keren. Na een aantal traditionele rituelen om het huis binnen te kunnen werden Paul en Rung herenigd, waarna de Boeddhistische plechtigheid begon en dat werd een speciale ervaring. 's Avonds werd de plechtigheid afgesloten met een feest, dat werd bijgewoond door zo'n 250 gasten, waaronder het hoofd van het dorp, maar ook een parlementslid, die de vertegenwoordiger is van de Provincie Sisaket, maar ook Paul's zussen Marjon en Carla en zijn zwager Ger.

Rechts is de uitnodiging voor het bijwonen van Paul en Rung's huwelijksfeest.

Uiteraard feliceert iedereen van de Nederlandse Softbal Teams Paul en Rung met hun huwelijk!

Hieronder wat foto's van Paul en Rung's huwelijksplechtingheid.

Voor suggesties, vragen of verzoeken mail naar Media Officer/Webmaster Marco Stoovelaar: stoov@dutchsoftballteam.com

Laatste Update: 11 januari 2011
Copyright Foto's © 2008-2011 Paul Boonstra, Marco Stoovelaar.
Copyright Site © 2008-2011 Marco Stoovelaar / Dutch Women Softball Teams. All Rights Reserved.