Nederlands Softbal Team

The Road to Haarlem 2014

Masterclass Michele Smith

home | roster & staf 2014 | programma 2014 | archief | historie | media | links | Jong Oranje Rood | Jong Oranje Wit
Het Nederlands Softbal Team
wordt gesponsord door

Partners Nederlands Softbal Team:

Het Nederlands Softbal Team is ambassadeur van
Unieke Masterclass tweevoudig Olympisch kampioen Michele Smith - Haarlem - Donderdag 31 juli 2014
home

roster & staf 2014

programma 2014

archief

historie

media

links

Inschrijven kan nog steeds

English text

Tijdens het komende ISF Women's World Championship in Haarlem zal tweevoudig Olympisch kampioen Michele Smith een unieke Pitching Masterclass verzorgen op 23 augustus. Dit zal gebeuren in de sporthal op het Nol Houtkamp Sportcomplex, de locatie van het Wereldkampioenschap.

Coaches en werpster kunnen tijdens dit unieke moment niet alleen één van de beste Team USA-werpster in de historie ontmoeten, maar ook het nodige leren over pitching. Inschrijven voor deelname kan nog steeds.

Op 23 augustus geeft Michele Smith een Pitching Masterclass. Van 1992 tot en met 2002 was Michele Smith één van de pitchers van Team USA, met wie ze de Olympische Spelen won in 1996 en 2000. Daarnaast werd ze met de Amerikaanse ploeg driemaal wereldkampioen en won ze twee keer de Pan American Games. Behalve dat ze een uitstekende werpster was stond Michele Smith ook bekend als een sterke slagvrouw.

van 1993 tot en met 2008 speelde Michele professioneel in de Japanse competitie, waar ze acht seizoen op rij werd gekozen tot Meest Waardevolle Speelster. Ze werd ook acht keer Japans kampioen met haar ploeg.

De laatste jaren is Michele 'color commentator' en analyst voor ESPN tijdens rechtstreekse televisie-uitzendingen van softbalwedstrijden. Ze geeft ook vele clinics over pitching en hitting in de USA en wereldwijd. Michele Smith is gekozen in verschillende Halls of Fame.

De Pitching Masterclass zal plaatsvinden op 23 augustus van 10 tot 12 uur. De kosten voor deelname bedragen slechts 40 Euro. Hierin inbegrepen zijn een lunch, een dagkaart voor de WK-wedstrijden van 23 augustus en een souvenir T-shirt.

Ga naar www.knbsb.nl/softbal/topsport/nieuws om je in te schrijven.

Voor suggesties, vragen of verzoeken mail naar Media Officer/Webmaster Marco Stoovelaar: stoov@dutchsoftballteam.com

Laatste Update: 31 juli 2014
Copyright Foto's © 2008-2014 Marco Stoovelaar.
Copyright Site © 2008-2014 Marco Stoovelaar / Dutch Women Softball Teams. All Rights Reserved.