Nederlands Softbal Team

The Road to Haarlem 2014

USA Tour naar Illinois

home | roster & staf 2014 | programma 2014 | archief | historie | media | links | Jong Oranje Rood | Jong Oranje Wit
Het Nederlands Softbal Team
wordt gesponsord door

Partners Nederlands Softbal Team:

Het Nederlands Softbal Team is ambassadeur van
Nederlands Team heeft vrije momenten - Schaumburg - Vrijdag/Zaterdag 11-12 juli 2014
home

roster & staf 2014

programma 2014

archief

historie

media

links

Vrije tijd na training

English text

Na het spelen van 11 wedstrijden in slechts zes dagen had het Nederlands Softbal Team op vrijdag en zaterdag een aantal vrije momenten. Er stond wel nog een training op het programma, maar op de andere momenten kon iedereen even uitrusten. De ploeg keert zondag weer terug op het veld voor het spelen van een double-header.

Vanuit Schaumburg meldt Peter Schuler, de Team Manager van Oranje tijdens deze Illinois-trip, het volgende over Dag 11 en 12.

Een beetje rust

Het team was best wel moe. Dat mag ook wel met al dat reizen en de vele wedstrijden onder warme omstandigheden. Vrijdag toch nog 'even' een training van een paar uur, waar vooral aandacht werd besteedt aan tactische zaken. De knuppels zijn niet uit de tas geweest.

Na de training terug naar het hotel, douchen en daarna relaxen. Beetje zwemmen, shoppen (natuurlijk), maar ook gewoon even liggen.

Aan het eind van de middag richting Outback voor een prima maaltijd. Daarna moe maar voldaan naar bed.

Op zaterdag stond het vertrek van Coach Tracy op het programma en daarom werd de 'persconferentie' van ItaliŽ (Rebecca Soumeru, Virginie Anneveld en Jessie van Aalst) om 09:45 uur gehouden gevolgd door een korte teambespreking, waar ook de tactiek werd doorgenomen. Tracy uitzwaaien en een pendeldienst georganiseerd naar de diverse winkels in de omgeving. We zouden met een groep naar het zwembad gaan, maar daar konden we door de enorme regen de parkeerplaats voor gebruiken. Nog even met een stel naar BraziliŽ tegen Nederland (bronzen wedstrijd op het WK voetbal) gekeken en daarna naar Applebeeís voor het eten. Ook nog even gekeken naar USA vs. Chinese Taipei in Irvine, CaliforniŽ. Onze eerste twee tegenstanders tijdens het WK.

Zondag om 11 uur naar het stadion van de universiteit en dan een double-header tegen de jonge Angels. Iedereen meldt dat dit een sterk team is, dus het kan een leuke middag worden.

Maandag volgt dan een zware dag met de reis naar Joliet, twee clinics en dan 'the battle of the sexes' tegen de profhonkballers ter plekke. Maar daar horen jullie later alles van.


De speelsters wensen het Nederlands Heren Softbal Team veel succes
op het Europees Kampioenschap deze week in TsjechiŽ

(foto's gemaakt door Joanne Schuler)

Voor suggesties, vragen of verzoeken mail naar Media Officer/Webmaster Marco Stoovelaar: stoov@dutchsoftballteam.com

Laatste Update: 13 juli 2014
Copyright Foto's © 2008-2014 Marco Stoovelaar, Paul Boonstra.
Copyright Site © 2008-2014 Marco Stoovelaar / Dutch Women Softball Teams. All Rights Reserved.