Nederlands Softbal Team

The Road to Haarlem 2014

USA Tour naar Illinois

home | roster & staf 2014 | programma 2014 | archief | historie | media | links | Jong Oranje Rood | Jong Oranje Wit
Het Nederlands Softbal Team
wordt gesponsord door

Partners Nederlands Softbal Team:

Het Nederlands Softbal Team is ambassadeur van
Nederlands Team neemt details door - Schaumburg - Woensdag 2 juli 2014
home

roster & staf 2014

programma 2014

archief

historie

media

links

Vooruit kijken

English text

Woensdag was een wat sombere en bewolkte dag in de regio Chicago.

Peter Schuler, de Team Manager tijdens deze trip, bericht het volgende van Dag 2 van de trip:

De dag begon met een uitgebreide teambespreking, waarin de Hoofd Coach Craig Montvidas en 'regelneef' Peter Schuler en aantal zaken uiteenzetten met betrekking tot de komende drie weken, maar ook voor de periode daarna. Montvifas was trots op zijn team, en terecht. Vanaf nu i het 100% focus op softbal en het Wereldkampioenschap. Al het andere is bijzaak. Heel veel mensen hebben ons de afgelopen jaren geholpen. Het team wil die personen bedanken op donderdag 14 augustus tijdens een bijeenkomst met een show-element en verder een sociaal karakter. De uitnodigingen hiervoor volgen binnenkort. Verder konden tijdens de bespreking ook de nieuwe uniformen worden gepresenteerd. Anne Blaauwgeers, Rebecca Soumeru, Jessie van Aalst en Nikki Harte trokken voor deze gelegenheid even hun nieuwe pak aan. Daarna gingen ze snel weer in het plastic, want de officiŽle presentatie is natuurlijk pas in Nederland.

Na de bijeenkomst had iedereen de tijd om even het naast het hotel gelegen Woodfield winkelcentrum te verkennen. Een deel van het team had plannen om aan het eind van de middag naar Chicago te gaan voor een Major League-wedstrijd van de Chicago White Sox. Helaas begon het al snel te regenen en dus werden die plannen geschrapt. Hierdoor waren we vrijwel compleet toen we in Olive Garden gingen eten. Net op tijd kon ook Assistent Coach Tracy Bunge aanschuiven, die was 'even' uit Kansas City richting Schaumburg komen rijden. Ze blijft tot 11 juli bij het team en zal zich eind juli weer bij het team voegen bij de start van de 11-steden toer in Nederland.

De weersverwachtingen voor de komende dagen zijn best wel aardig: weinig regenkansen en iets koeler. Op donderdag traint het team van 9:30 uur 's morgens tot 13:00 uur in de middag op het veld van de Chicago Bandits.


Een snelle blik op de nieuwe unformen


Diner in Olive Garden

Voor suggesties, vragen of verzoeken mail naar Media Officer/Webmaster Marco Stoovelaar: stoov@dutchsoftballteam.com

Laatste Update: 3 juli 2014
Copyright Foto's © 2008-2014 Marco Stoovelaar, Paul Boonstra.
Copyright Site © 2008-2014 Marco Stoovelaar / Dutch Women Softball Teams. All Rights Reserved.