Jong Oranje Softbal Team


2010

Right To Play Future Stars Tournament

Jong Oranje Rood: home | roster & staf 2010 | programma 2010 | Jong Oranje Wit: home | roster & staf 2010 | programma 2010
archief | historie | media | links | Nederlands Softbal Team: home
Jong Oranje wordt gesponsord door
Right To Play Future Stars Tournament - Dag 1 - 6 februari 2010
JO Rood

home

roster & staf 2010

programma 2010

JO wit

home

roster & staf 2010

programma 2010

Jong Oranje

archief

historie

media

links

Ned. Team

Right To Play Future Stars Tournament betekent terugkeer van indoor-softbal in Amsterdam

English text

AMSTERDAM - Indoor-softbal in wedstrijdvorm keerde in het weekeinde van 6 en 7 februari terug in Sporthallen Zuid in hoofdstad Amsterdam, want de eerste editie van het Right To Play Future Stars Indoor Softball Tournament vond daar plaats. En het werd een groot succes, want het evenement kreeg alleen maar positieve reacties van alle betrokkenen, waaronder het personeel van Sporthallen Zuid. Eén van hen werkte ook in het grote sportcomplex toen het begin jaren negentig de lokatie was van een aantal succesvolle indoor-competities. De staf van de Nederlandse Softbal Teams maakte zondag, na afloop van het toernooi, bekend dat er begin volgend jaar in elk geval een tweede editie van het Future Stars Tournament zal komen en dan mogelijk met internationale deelname.

De humanitaire organisatie Right To Play verbond de naam aan het evenement. In juni vorig jaar werd het Nederlands Softbal Team ambassadeur van Right To Play, dat zich inzet voor een betere toekomst voor kinderen wereldwijd door middel van sport- en spelprojecten in meer dan 20 landen.

De deelneemsters aan het eerste Future Stars Tournament waren de speelsters die deel uitmaken van de voorlopige selecties van Jong Oranje Rood en Jong Oranje Wit. Voor alle speelsters maakte het evenement deel uit van het selectieproces, want het Jong Orange Rood Team bereidt zich voor op het Europees Kampioenschap van komende zomer in Wenen (Oostenrijk).

Het evenement werd goed bezocht, uiteraard het merendeel familieleden van de speelsters, maar ook leden van verschillende verenigingen. Almere '90 (Almere), DSS (Haarlem) en Roef! (Moergestel) waren allen met een ruime delegatie vertegenwoordigd bij de wedstrijden. Verenigingen die 10 of meer toegangskaarten bestelden kwamen in aanmerking voor een clinic door het Nederlands Softbal Team. Tijdens de Prijsuitreiking trok Hoofd Coach Craig Montvidas de winnende naam van de club en het werd Roef! dat de clinic tegemoet kan zien.

Tijdens het toernooi werd er ook een loterij gehouden, waarvoor de prijzen beschikbaar waren gesteld door Donnay en All-American Sports, die beide het Nederlands Softbal Team ondersteunen. De hoofdprijs, een fraaie fiets, was beschikbaar gesteld door MatraBike.

Alle prijzen werden afgehaald, met uitzondering van één. Op zondag kwam er niemand met het winnende lotnummer 559 (een waardebon van 25 Euro van All-American Sports). Dus, wanneer men dit leest en in het bezit is van nummer 559, neem contact op met het bondsbureau via info@knbsb.nl (ter attentie van Harumi Ueda).

Op de twee speeldagen van het evenement waren er vijf umpires actief: Francine Grotenhoff, Carolien Stadhouders, Albert Jung, Boyd Suk en Rick Tuk. Bert Loggen was de Umpire-in-Chief. Daarnaast waren Ben Goorts (vijf wedstrijden op zaterdag) en Olga Lablans (zes wedstrijden op zondag) de Official Scorers. Dennis Duin scored één wedstrijd op zaterdag en verzorgde de toernooistatistieken. Marco Stoovelaar, de Media Officer van de Nederlandse Softbal Teams, scoorde één wedstrijd op zondag en was de Scorer-in-Chief van het evenement. Hans Jansen, de Public Address Announcer van honkbal-Hoofdklassers L&D Amsterdam Pirates en Almere Magpies, zorgde voor de aankondigingen tijdens 12 van de 13 gespeelde wedstrijden. Dennis Duin was eenmaal announcer op zondag. De speelsters en staf van Jong Oranje bedanken al deze wedstrijdofficials voor hun deelname aan het evenement.

De speelsters van het Nederlands Softbal Team namen eveneens deel aan het evenement, want zij assisteerden de organisatie en de ploegen met allerlei activiteiten, zoals het uitzetten van het speelveld, het ophangen van de reclamedoeken, de verkoop van toegangsbewijzen en loten en assisteren als coach.

En laten we nu beginnen met de complete terugblik op het evenement, met korte verslagen van alles 13 gespeelde wedstrijden met Box Scores en Foto's. Helaas zijn niet alle verslagen geïllustreerd met foto's, maar negen van de 13 zijn dat wel. Media Officer Marco Stoovelaar nam de meeste foto's, maar een woord van dank gaat naar Karin Versluis en Henk Seppen, die zaterdag de nodige foto's namen en ter beschikking stelden voor deze site.


De aankondiging van het Right To Play Future Stars Softball Tournament
op de buiten-lichtkrant van Sporthallen Zuid in Amsterdam


De vier umpires, die zaterdag in actie kwamen:
Staand: Boyd Suk, Carolien Stadhouders en Rick Tuk
Zittend is Albert Jung


Official Scorer Ben Goorts (rechts), die zaterdag vijf van de zes wedstrijden scoorde
Links staat Dennis Duin, die eenmaal scoorde en de statistieken voor zijn rekening nam
In het middden staat Hans Jansen, de Public Address Announcer tijdens het evenement


Game 1: Team Orange vs. Team Red, 4-0
Team Orange opende de eerste editie van het Right To Play Future Stars Indoor Softball Tournament met een 4-0 shutout-zege vs. Team Red. Ondanks het puntenverschil was het een pitchingduel tussen Mariëlle Vleugels (Orange) en Jessie van Aalst (Red), die beiden negen keer drie slag gooiden. Mariëlle stond slechts twee honkslagen tegen, Jessie kreeg er drie tegen, maar haar verdediging ging achtmaal in de fout. Na 10 van de eerste 11 slagvrouwen die ze zag te hebben uitgeschakeld gooide Mariëlle vier wijd op Nadia Bron en kreeg toen een honkslag tegen van Marjolein Merkx. Maar met loopsters op het tweede en derde honk sloot Mariëlle de inning af door drie slag te gooien op de volgende twee slagvrouwen. In de vijfde inning opende Deion van der Voort met een honkslag op Mariëlle, die vervolgens de laatste zes slagvrouwen op rij weer uitschakelde. Na het honk te hebben bereikt op haar honkslag stal Deion het tweede en derde honk, maar bleef daar achter.

Red-starter Jessie van Aalst gooide viermaal drie slag in de eerste twee innings, maar kreeg daarna twee onverdiende punten tegen in de derde slagbeurt. Stephanie Ruiter opende met het honk te bereiken na een fout en schoof op na twee doorgeschoten ballen. Nadat volgende slagvrouw Kiki Draaijer vier wijd kreeg leidde een foute aangooi tot twee punten. Hierna sloeg Shadeney Castillo een honkslag, maar toen maakte tweede honkvrouw Daphne Endlich een mooi dubbelspel na het vangen van een line drive geslagen door Beau van Gelder. Jessie van Aalst voegde nog drie strikeouts toe, maar kreeg twee extra runs tegen (eveneens beide onverdiend) in de vijfde inning. Kiki Draaijer en Shadeney Castillo bereikten beiden het honk na een fout, waarna de honken vol kwamen toen Suzanne Meiring vier wijd kreeg. Met twee uit zorgde Marisèla de Wind daarna met een honkslag voor twee runs en verhoogde de stand naar 4-0. Team Orange kreeg de honken opnieuw vol, maar dit keer registreerde Jessie van Aalst haar negende strikeout om de slagbeurt af te sluiten.

Box Score Team Orange vs. Team Red


Pitcher Mariëlle Vleugels in actie voor Team Orange in de openingswedstrijd


Sophie Bugter aan slag voor Team Red met Stephanie Ruiter als catcher
Carolien Stadhouders is de umpire


Een blik vanuit de dug-out tijdens de openingswedstrijd
Links zit coach Nathalie Franssen


De speelsters van Team Red kijken toe


Winnende werpster Mariëlle Vleugels, die een 2-hitter gooide


Jessie van Aalst gooide voor Team Red en stond drie hits toe


Cheryl Hiele op weg naar het tweede honk na een overthrow in de tweede inning


Lisanne Korringa aan slag voor Team Red;
Stephanie Ruiter zit achter de plaats; Carolien Stadhouders is de umpire


Nadia Bron steelt het tweede honk in de vierde inning
Korte stop Beau van Gelder (8) springt op voor de bal;
2B Suzanne Meiring en LF Shadeney Castillo (4) kijken toe


Suzanne Meiring (drie driemaal het honk bereikte) op het derde honk voor
Team Orange in de vijfde inning; Eliza Rikkelman is de derde honkvrouw voor Team Red


Team Red tijdens het ingooien voor de zesde inning;
Op de speelsterstribune zijn Team White en Team Blue klaar voor de volgende wedstrijd


Game 2: Team White vs. Team Blue, 5-2
In de tweede wedstrijd van de dag versloeg Team White Team Blue met 5-2, ondanks te worden 'outhit' met 5-2. Winnende werpster Laura Treurniet gooide zeven keer drie slag en kreeg vijf hits tegen, terwijl Eva Voortman van Team Blue een 2-hitter gooide en zes keer drie slag registreerde. Team Blue opende aanvankelijk de score met een punt in de eerste inning. Lead-off hitter Noëmie Brandjes bereikte het honk na een fout, stal het tweede honk, schoof op na een opofferingsstootslag van Rebecca Duindam en scoorde op een honkslag van Pien Bartels, maar daarna bleven twee loopsters achter. In de tweede helft van de eerste inning reageerde Team White met drie runs. Kimberly Jones opende met vier wijd en stal het tweede honk. Nadat Cindy van der Zanden het honk had bereikt na een fout, scoorden beide loopsters even later na doorgeschoten ballen. Laura Treurniet kreeg vervolgens vier wijd, schoof op na een opofferingsstootslag van Dinet Oosting en scoorde op een 2-out single van Rosanne de Vries om de stand op 3-1 te brengen.

Team Blue pakte een punt terug in de derde inning. Met één uit werd Lueji Petchkovsky Morais geraakt door een worp en scoorde na een honkslag van Myrthe Smid. Team White scoorde daarna ook een punt in hun derde slagbeurt. Met één uit sloeg Laura Treurniet een tweehonkslag, schoof op na een wilde worp en scoorde op een grounder van Dinet Oosting. Met een 4-2 voorsprong scoorde Team White nog een punt in de vijfde inning. Kimberly Jones werd geraakt door een worp, stal het tweede en het derde honk en scoorde op een grounder van Laura Treurniet.

Box Score Team White vs. Team Blue


Eva Voortman gooit op Eva van Knegsel en catcher Myrthe Smid;
De situatie wordt bekeken door 2B Rebecca Duindam en HP Umpire Boyd Suk


Toeschouwers bekijken de wedstrijd vanaf de derde honk-tribune


Een kijkje op de dug-out tribune


Eva Voortman, die zes keer drie slag gooide


Cindy van der Zanden aan slag voor Team White


Dinet Oosting draait voor een stootslag;
Myrthe Smid is de catcher; Boyd Suk de umpire


Cindy van der Zanden als korte stop...


...en Kim Buizer als derde honkvrouw voor Team White


Switch-hitter Kimberly Jones linkshandig aan slag voor Team White


Miranda van der Ham aan slag voor Team Blue
Dinet Oosting houdt de bal voor zich en voor umpire Boyd Suk


Hier is Melissa de Greef aan slag voor Team Blue


Laura Treurniet lopend op het 2e honk na een tweehonkslag in de 3e inning...


...en als winnende werpster voor Team White met zeven keer drie slag


Game 3: Team White vs. Team Orange, 6-5
Team White registreerde de tweede overwinning via een nipte 6-5 zege op Team Orange na het breken van een 4-4 stand in de vierde inning. Team White nam een 2-0 voorsprong in de eerste inning. Kimberly Jones opende met een tweehonkslag en scoorde toen er een fout werd gemaakt op een one-out line drive van Dinet Oosting, die even later ging scoren na een tweehonkslag van Laura van der Bos. Team Orange kwam onmiddellijk langszij in de eigen eerste slagbeurt. Lotte Zijlstra begon met een infield-hit en schoof op na een opofferingsstootslag van Shadeney Castillo en een honkslag van Suzanne Meiring. Hierna scoorde Lotte na een doorgeschoten bal en Suzanne via een honkslag van Marit van Vulpen.

Team White hernam de leiding door tweemaal te scoren in de tweede inning. Cindy van der Zanden bereikte het honk na een fout en Rosanne de Vries volgde met een infield-hit. Toen de laatste in een rundown terecht kwam wist Cindy een punt te scoren. Hierna sloeg Kimberly Jones een honkslag, stal het tweede en derde honk en scoorde op een hiernavolgende double van Maaike Siegerist. Maar Team Orange bracht de stand opnieuw in evenwicht, dit keer door tweemaal te scoren in de derde inning. Met één uit kreeg Suzanne Meiring vier wijd en bereikte Marit van Vulpen het honk via velderskeus. Kiki Draaijer volgde met een RBI-single, waarna Marit de gelijkmaker scoorde in een gestolen honk-situatie.

Team White nam de leiding voor de derde keer in de vierde inning en dit keer voorgoed. Rosanne de Vries begon met vier wijd, stal het tweede honk en scoorde op een fout. Kimberly Jones voegde een punt toe met het slaan van een honkslag en te scoren op een 2-out single van Laura van der Bos. Team Orange wist hierna nog een punt te scoren in de vijfde inning, maar kwam uiteindelijk te kort. Met één uit kreeg Suzanne Meiring vier wijd en scoorde op een opofferingsslag van Kiki Draaijer.

Kimberly Jones, Laura van der Bos (beiden White), Suzanne Meiring en Marit van Vulpen (beiden Orange) bereikten allen driemaal de honken, waarbij Kimberly (die 3-uit-4 sloeg) en Suzanne elk driemaal scoorden. Omdat Suzanne ook driemaal het honk had bereikt in de eerste wedstrijd, betekende dit dat ze zes keer op rij op het honk was gekomen.

Box Score Team Orange vs. Team White


Een kijkje op het speelveld vanaf de linksveld-tribune...


...en vanuit de dug-out


Winnende werpster Loes van der Vliet begint haar wind-up voor Team White
Op de achtergrond staan umpire Carolien Stadhouders en korte stop Laura van der Bos
Rechts staat linksvelder Merel Groenveld


Suzanne Meiring wordt in de dug-out begroet na te scoren in de eerste inning
op een honkslag van Marit van Vulpen; Lotte Zijlstra doet een high-five;
Op het veld praat 1B Rosanne de Vries met pitcher Loes van der Vliet


Femke Duffhues, die de eerste drie innings gooide voor Team Orange
Vanwege een blessure bleek dit echter haar enige optreden in het toernooi


De speelsters van Team White moedigen aan terwijl ze aan slag zijn
Op de voorgrond zitten Orange-speelsters Stephanie Ruiter (links) en Kiki Draaijer


Maaike Siegerist voorkomt een geraakt werper;
Cheryl Hiele is de catcher; Rick Tuk de umpire


Marisèla de Wind gooiend voor Team Orange


Mariëlle Vleugels slaat raak voor Team Orange


Een kijkje in de dug-out van Team White
Op de achtergrond zitten Kim Buizer en Laura Treurniet
Op de voorgrond zitten Jasmin Carlson, Eva van Knegsel en Coach Marjan Smit


Designated Player Kiki Draaijer draait voor een stootslag


Suzanne Meiring, die driemaal scoorde, aan slag voor Team Orange
Kimberly Jones is de catcher; Rick Tuk de umpire


Game 4: Team Red vs. Team Blue, 6-2
Team Red kwam tot een rally van vier punten in de zesde inning om een 2-2 stand te breken vs. Team Blue, maar uiteindelijk werden deze punten geschrapt, omdat ze tot stand kwamen in een niet-complete inning. Volgens de toernooiregels komt een wedstrijd ten einde als de vastgestelde speeltijd (75 minuten voor de zaterdagwedstrijden) is bereikt en is de officiële uitslag de stand na afloop van het aantal compleet gespeelde wedstrijden. In dit geval betekende het dus dat het duel officiëel eindigde in een 2-2 gelijkspel. Maar, eveneens volgens de toernooiregels, alle statistieken van de niet afgemaakte innings tellen gewoon mee in de toernooi-statistieken.

Team Red scoorde het eerste punt in de tweede inning toen Debby Barbé werd geraakt door een worp, opschoof na een grounder van Kirsten Vierdag, het derde honk stal en scoorde op een opofferingsstootslag van Deion van der Voort. De stand werd verdubbeld in de volgende slagbeurt. Daphne Endlich begon met een honkslag, schoof op na een fout en stal het derde honk, maar ging toen op de plaat uit na een grounder van volgende slagvrouw Nadia Bron. De laatste stal even later het tweede honk en ging scoren toen Jessie van Aalst volgde met een double.

Nadat drie loopsters uitgingen bij een steelpoging in de eerste twee innings pakte Team Blue een punt terug in de derde beurt. Eva Voortman bereikte het tweede honk na een foute aangooi, stal daarna het derde honk en scoorde op een honkslag van Rebecca Duindam. Team Blue kwam daarna langszij in de vierde inning. Met één uit sloeg Myrthe Smid (die 3-uit-3 sloeg) een honkslag, schoof op naar het derde honk na een honkslag van Laura Bakker en scoorde het gelijkmakende punt op een grounder van Gini Ketelaars.

Na een puntloze vijfde inning scoorde Team Red vier punten in de zesde inning. Sophie Bugter kreeg vier wijd en Debby Barbé werd geraakt door een worp, waarna de eerste scoorde op een doorgeschoten bal en Debby scoorde na een tweehonkslag van Kirsten Vierdag, die kort daarna zelf gedwongen uit ging. Deion van der Voort werd geraakt door een worp en Daphne Endlich bereikte het honk via velderskeus. De twee scoorde vervolgens op een honkslag van Nadia Bron, die driemaal het honk bereikte, net als Daphne Endlich en Myrthe Smid.

Box Score Team Blue vs. Team Red


Team Blue-pitcher Chantal Kradolfer, die viermaal drie slag gooide


Jessie van Aalst wordt uitgetikt door 3B Lueji Petchkovsky Morais
in de eerste inning na een aangooi van linksvelder Gini Ketelaars


Het infield van Team Red is klaar voor de tweede helft van de eerste inning
Op de achtergrond 2B Deion van der Voort en 1B Jessie van Aalst
Op de voorgrond SS Debby Barbé (31) en 3B Eliza Rikkelman (20)
Rechts staat startende werpster Marjolein Merkx


Winnende werpster Marjolein Merkx in volle beweging


Korte stop Myrthe Smid tikt Eliza Rikkelman uit
in de 2e inning toen die probeerde op te schuiven na een foute aangooi


Linksvelder Gini Ketelaars gooit de bal terug naar het infield
na een lead-off single van Daphne Endlich in de derde inning


Even later steelt Daphne Endlich succesvol het derde honk
Korte stop Myrthe Smid kan hier geen nul maken


Team Blue Coach Sandra Gouverneur heeft een meeting met haar speelsters


Nog meer actie op de honkpaden
Hier tikt korte stop Debby Barbé Rebecca Duindam uit,
nadat zij in de derde inning over het tweede honk slide na op te schuiven op een honkslag van Noëmie Brandjes


Even later bereikt Noëmie Brandjes het tweede honk


Debby Barbé aan slag voor Team Red
Laura Bakker is de catcher; Albert Jung de umpire


Kirsten Vierdag slaat raak voor Team Red


Midvelder Nadia Bron gooit de bal terug naar het infield


1B Jessie van Aalst ontvangt de bal voor een nul


Rebecca Duindam eindigt op fout gebied na het derde honk te stelen in de 5e inning


Lueji Petchkovsky Morais nadert het eerste honk, maar is uit,
ondanks een hoge aangooi, die wordt verwerkt door 1B Jessie van Aalst


Game 5: Team White vs. Team Red, 7-1
Net als Team Red in Game 4 raakte ook Team White een grote rally kwijt, omdat de tijdlimiet was bereikt. Eindigde Team Red's wedstrijd in een gelijkspel, Team White won met 2-1, ondanks het vervlies van vijf punten in de officiële eindstand.

Team White scoorde tweemaal in de eerste inning. Lead-off hitter Kimberly Jones werd geraakt door een worp, stal het tweede en het derde honk en scoorde toen er een fout werd gemaakt op een grounder van volgende slagvrouw Loes van der Vliet, die daarna zelf scoorde toen er een nieuwe fout volgde op een opofferingsstootslag van Laura van der Bos. Team Red scoorde het eerste punt in de vijfde inning. White-starter Laura Treurniet gooide driemaal drie slag in de eerste vier inning en kreeg de steun van een dubbelspel in de eerste inning van korte stop Eva van Knegsel, die een mooi vangbal maakte op een line drive van Marjolein Merkx. Met één uit in de vijfde inning scoorde Red toen Lisanne Korringa het honk bereikte na een fout en scoorde toen Debby Barbé eveneens op het honk kwam na een fout.

Met een 2-1 voorsprong kwam Team White tot een rally van vijf punten in de zesde inning op vijf honkslagen. De ploeg kreeg de honken vole toen Laura van der Bos vier wijd kreeg en Dinet Oosting en pinch-hitter Kim Buizer beiden een honkslag sloegen. Laura Treurniet zorgde daarna met een honkslag voor een punt en Merel Groenveld volgde met een opofferingsslag. De honken kwamen opnieuw vol te staan toen ook Jasmin Carlson een honkslag sloeg. Met twee uit was Kim Buizer sneller bij de plaat dan de aangooi op een grounder van Loes van der Vliet en daarna werden nog eens twee runs gescoord toen Laura van der Bos volgde met een 2-run double. Met een 7-1 voorsprong werd de tijdlimiet bereikt met één uit in de 2e6 en dat betekende dat de vijf punten vervielen en de eindstand terugging naar 2-1.

Kimberly Jones bereikte voor de tweede keer vandaag drie keer de honken en sloot de eerste dag van het evenement af met acht keer op het honk te zijn geweest in drie wedstrijden, waarin zij acht (!) honken stal. Team White-speelsters Loes van der Vliet, Laura van der Bos en Dinet Oosting bereikten de honken eveneens driemaal. De laatste deed hetzelfde in haar vorige wedstrijd.

Box Score Team White vs. Team Red


Team Red-pitcher Deion van der Voort


Lisanne Korringa steelt het derde honk in de vijfde inning
en kijkt op naar coach Mireille Gill'ard


Korte stop Eva van Knegsel, die een line drive ving in
de eerste inning als inleiding voor een dubbelspel


Kim Buizer als loopster met Lisanne Korringa als derde honkvrouw


game 6: Team Orange vs. Team Blue, 8-2
De eerste dag van het Right To Play Future Stars Indoor Softball Tournament eindigde officiëel met een 4-2 zege voor Team Orange, dat het derde team op rij werd, waarvan een rally werd geschrapt, vanwege het bereiken van de vastgestelde speeltijd en hierdoor vier punten verloor.

Team Orange scoorde tweemaal in de eerste inning. Lotte Zijlstra opende met een honkslag en zou gaan scoren op een stootslag-honkslag van Beau van Gelder. Met twee uit kreeg Cheryl Hiele vier wijd en scoorde op een honkslag van Mariëlle Vleugels. In de tweede helft van de eerste inning kwam Team Blue langszij. Eva Voortman begon met een honkslag, schoof op na een opofferingsstootslag van Miranda van der Ham en scoorde op een honkslag van Rebecca Duindam, die even later werd uitgeschakeld in dezelfde situatie. Met twee uit kreeg Myrthe Smid vier wijd, schoof op na een honkslag van Noëmie Brandjes en scoorde toen er een fout werd gemaakt op een klap van Chantal Kradolfer.

Team Orange brak de 2-2 stand in de derde inning. Met één uit stond Suzanne Meiring (velderskeus) op het honk toen Cheryl Hiele vier wijd kreeg. Mariëlle Vleugels volgde daarna met haar tweede RBI-single van de wedstrijd en bracht de stand op 3-2. Even later scoorde Cheryl op een grounder van Ardine Schemmekes.

Met een 4-2 voorsprong kwam Team Orange tot een rally van vier punten in de vierde inning. Met één uit sloeg Beau van Gelder een honkslag en stal het tweede honk. Met twee uit werd Cheryl Hiele geraakt door een worp en zorgde Mariëlle Vleugels met vier wijd voor volle honken. Hierna volgden Kiki Draaijer en Ardine Schemmekes met back-to-back 2-run doubles om de stand op 8-2 te brengen. Maar toen volgende slagvrouw Stephanie Ruiter werd uitgevangen en de inning ten einde kwam werd ook de vastgestelde speeltijd bereikt en werd de wedstrijd afgesloten.

Box Score Team Orange vs. Team Blue

Ga hier verder naar de wedstrijden die werden gespeeld op zondag 7 februari

Programma Right To Play Future Stars Tournament

(speciale dank aan Karin Versluis en Henk Seppen voor het beschikbaar stellen van verscheidene foto's)

Voor suggesties, vragen of verzoeken mail naar Media Officer/Webmaster Marco Stoovelaar: stoov@dutchsoftballteam.com

Laatste Update: 11 februari 2010
Copyright Foto's © 2008-2010 Marco Stoovelaar / Karin Versluis / Henk Seppen.
Copyright Site © 2008-2010 Marco Stoovelaar / Dutch Women Softball Teams. All Rights Reserved.